dissabte, 3 de desembre del 2016

Traducció del vídeo i buidatge del qüestionari

Sessió V

Objectius:
  • Analitzar el text i les unitats de significat, i categoritzar la informació per posteriorment realitzar la interpretació de la informació.
Desenvolupament:

Amb aquesta informació tenim més eines per poder treballar sobre la reflexió introspectiva que fan tan el professor com els alumnes (diàleg reflexiu), i  observar com els permetia reorganitzar el curs de la seva acció mentre ho  executava (reflexió en l'acció). Ens ha permet fer una anàlisi relacional de les contribucions discursives, objecte d'estudi del  projecte.




Recursos:

Vídeo 

Avaluació:

Tenir aquesta informació i poder visualitzar el vídeo analíticament, m'ha permet reflexionar sobre la complexitat del  discurs del docent i dels alumnes. Ha estat una feina molt lenta, però alhora enriquidora perquè durant el visionat he pogut observar les diferents depuracions d'idees que sobre el discurs van construint tant el professor com l'estudiant. 

1 comentari:

  1. Hola Ana, he anat seguint el teu blog. Em sembla cada cop mé sinteressant l'evolució del teu projecte i conèixer la percepció que té l'alumnat del seu professorat. Pues nosaltres com estudiants podem tenir l'empatia d'entendre com es poden sentir i quins aspectos consideren rellevants en un profesor però, suposo que el fet d'haver fet un qüestionari, suposa conèixer diferents perspectives i valors que té cadascun.
    Què és el que més t'ha sorprès? Creus que es tracta d'una avaluació més acadèmica que no pas social o metodológica?

    ResponElimina